شناخت بیماری های زنان

انواع بیماری های زنان و دختران

شناخت بیماری های زنان

انواع بیماری های زنان و دختران

چگونه میتوانیم از جلوگیری کنیم

  • ۰
  • ۰

به هم ریختگی های ظاهر در دوران قاعدگی!

به هم ریختگی های ظاهر در دوران قاعدگی!زناشویی

در دوران قاعدگی به دلیل اختلالات هورمونی که در بدن صورت می گیرد مشکلاتی در ظاهر افراد نیز نمایان می شود

فقط باید یک خانم باشید تا از مشکلات دوران قاعدگی باخبر باشید. مشکلات این دوران تنها به خونریزی و دردهای مختلف بسنده نمی کند و اختلالات بیشتری در بدن ایجاد می کند. امروز در نیک صالحی میخواهیم درباره برهم ریختگی ظاهر در این دوران صحبت کنیم. با ما همراه باشید

اصلی ترین مشکلات دوران قاعدگی

قاعدگی و برازندگی انگار که بدن درد، نفخ و خستگی دوران قبل از قاعدگی کافی نبوده اند که باید به هم ریختگی های ظاهرمان را هم ماهی یک بار تحمل کنیم! از جوش زدن و چشمان پف کرده گرفته تا رنگ پریدگی و تیرگی دور چشم، اینکه یاد بگیریم با تمام عوامل هورمونی ای که مزاحم زیبایی معمول مان می شوند، مبارزه کنیم، می تواند از اعمال شاق باشد.

خوشبختانه ما سعی و خطا را کنار گذاشته ایم و رفته ایم سراغ مطلب: چند میان بر تخصصی و لازم به شما معرفی کرده ایم که حتما در این راه به آنها نیاز دارید. اگر نمی توانید این روزها را تماما در رختخواب بگذرانید، امتحان این راه های مشکل گشا برای مشکلات دوران قاعدگی بی ضرر نیست.

پف چشم

جمع شدن مایعات در بدن نزدیک دوران قاعدگی، ممکن است تورم ایجاد کند. این یعنی زیر چشمان شما هم پف خواهدکرد. اصلا خوشایند نیست؛ ولی نگران نشوید چون راه حل متخصصان اینجاست؛ از پمادهای مخصوص چشم که کافئین دارند استفاده کنید. این پمادها رگ های خونی را تنگ می کنند و مایعات اضافی را از بین می برند و به جز اینکه پف چشم را کم می کنند، پوست را همسان می کنند و جلوی چین و چروک را می گیرند. البته خنک نگه داشتن محصولات پوستی که از آنها استفاده می کنید هم همیشه برای کم کردن پف پوست کارساز نیست.

مشکلات دوران قاعدگی

اختلالات و مشکلات دوران قاعدگی

پوست چرب

نوسان هورمون ها قبل از قاعدگی، باعث می شود غده های چربی تخت گاز بروند. بنابر گفته های دکتر جاشوآ زایکنر که استادیار درماتولوژی دانشکده پزشکی ایکان است، اگر در میان دوره ای که برای برنامه مراقبت از پوستتان درنظر گرفته اید تنظیمان لازم را انجام دهید، می توانید این «براقی» را مهار کنید.

او می گوید: «بهتر است از پاک کننده هایی که ۲ درصد سالیسیلیک اسید دارند استفاده کنید؛ چون باعث از بین رفتن چربی اضافی و سلول های مرده ای می شوند که منافذ پوستتان را می بندند.»

جوش و لکه از مشکلات دوران قاعدگی

جوش و لکه

چربی اضافی این دوره، به جز اینکه باعث ایجاد برق در صورتتان می شود و از زیر آرایش بیرون می زند، باعث بروز جوش هم می شود. متخصصان می گویند می توانید روی نواحی ای که مستعد این جوش ها هستند، مثل دور دهان، پماد بنزوییل پراکسید بزنید و از شکل گرفتن آنها جلوگیری کنید. از مرطوب کننده های غیرمعطر به عنوان لایه زیرسازی آرایش تان استفاده کنید، چون عطر می تواند پوست شما را که در این دوره مستعد جوش است، اذیت و مشکلات آن را تشدید کند. همچنین می توانید از یک سرم ترمیم کننده و آبرسان استفاده کنید.

زردی و رنگ پریدگی

بیشتر خانم ها با شکل بیرنگ و رویی دوران پریود آشنا هستند. اغلب خانم های جوان در این دوره به کم خونی مبتلا می شوند؛ مخصوصا اگر پریودشان سنگین و شدید باشد. پس باید از داشتن رژیم غذایی متناسب اطمینان حاصل کنند و مواد غذایی ای مانند اسفناج را که میزان آهن بالایی دارد و قرص های حاوی آهن (که البته با نظر پزشک) مصرف کنید. اگر رنگ پریده به نظر می رسید، ضعف دارید یا حس می کنید تارهای مویتان در این دوره- یا کلا طی مرور زمان- نازک تر می شوند، حتما با پزشک مراقبت های اولیه تان ملاقات کنید. برای رفع این مشکل می توانید با یک پماد ویتامین C شروع کنید تا پوستتان از آبرسانی و خونرسانی طبیعی بهره مند شود.

همچنین بخوانید :  عوارض رابطه جنسی در دوران قاعدگی چیست؟!

تیرگی دور چشم

علاوه بر کل بدن که در اثر نشانگان دوران قبل از قاعدگی خسته است، هورمون ها هم ممکن است خسته باشند. پس دور چشم هایتان کمی کردم آنتی اکسیدان دار بزنید تا لااقل خودتان خسته به نظر نرسید. متخصصان می گویند آنتی اکسیدان هایی مثل ویتامین C پوستتان را روشن تر می کنند، ورم آن را می خوابانند و کلاژن های سالم را وارد عمل می کنند.

وقتی قرار است سرحال و قبراق بیدار شوید، ولی خسته به نظر می رسید، صبحتان را با چشم بند شروع کنید.

بد نیست بدانید علت افزایش وزن در زمان پریود و قاعدگی زنان و دختران چیست؟

پریود یا دوره قاعدگی خانم ها با مشکلات زیادی روبه روست که تا کنون به آنها پرداخته ایم اما افزایش وزن یکی دیگر از مشکلاتی است که خانم ها را در این دوره نگران می کند که تا حدی طبیعی است

مشکلات دوران قاعدگی

اصلی ترین مشکلات دوران قاعدگی

شروع قاعدگی یک ضد حال اساسی است. در کنار درد ناشی از گرفتگی و ناراحتی از پف کردگی، استرس رفتن روی ترازو در آن هفته برای نابودی یک خانم کافی است چون حتی اگر سالم غذا بخورید و مرتب به باشگاه بروید هم وزنتان روی ترازو بالا می رود. اما قبل از اینکه کاملا تسلیم شوید، این را به ذهن بسپارید: اضافه کردن وزن در طول قاعدگی کاملا طبیعی است و فقط تو نیستی که وزنت بالا رفته همه اینگونه هستند.

در ادامه به این موضوع می پردازیم که چرا در طول دوران پریودی، وزن اضافه می شود، چه مقدار اضافه کردن وزن در این دوره طبیعی است و چه مدت این وزن اضافه شده با شما خواهد بود.

چه زمانی اضافه وزن در زمان پریود شروع می شود؟ و چه مدت طول می کشد؟

غالب شدن هورمون پروژسترون قبل از پریودی موجب جمع شدن مایعات در بدن می شود. چند روز پیش از قاعدگی تجمع مایعات دلیل پف کردگی و افزایش وزن در میان تنه می باشد و  با تمام شدن دوره قاعدگی وزن به حالت اولیه باز می گردد.

علت افزایش وزن در زمان پریود

در دوره پریودی دقیقا چه مقدار وزن اضافه می کنیم؟

در طول قاعدگی حدود نیم تا یک و نیم کیلو وزن بالا می رود. برخی خانم ها نیز ممکن است تا دو و نیم کیلو افزایش را تجربه کنند. اگر بدنتان به یکباره مقدار زیادی آب را درون خود حبس کند و ورنتان بیشتر از مقادیر گفته شده بود ممکن است مشکل مربوط به غدد درون ریز یا کلیه ها باشد، پس حتما به پزشک مراجعه کنید.

چهار دلیل شایع اضافه وزن در زمان پریود

تغییرات هورمونی که قبل و در طول قاعدگی اتفاق می افتد می توانند تاثیر بسیاری روی تغییرات وزنی داشته باشند.  چند روز قبل از قاعدگی، تخمک گذاری اتفاق می افتد. هورمونها دچار نوسان می شوند، پروژسترونی که در فاز لوتئال ( مدت زمانی که دقیقا بعد از قاعدگی شروع می شود و تا روز قبل از آن ادامه پیدا می کند ) جمع شده درست قبل از قاعدگی همراه با استروژن افت می کند.

استروژن و پروژسترون به عنوان دو هورمون زنانه از دلایل اصلی خستگی و افزایش وزن در دوران قاعدگی هستند.

  • ۹۸/۱۱/۰۵
  • حسن رضایی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی